STARTPAGINA |  ACTIVITEITEN |  SCHUTTERIJ |  DRUMBAND |  PERCUSSION ORCHESTRA |  SPONSORS / V.O.S. |  CONTACT
MENU
 
 Archief
 
 
 
 
 
 
 
   RENOVATIE / VERBOUWING TUMP 2017-2021
 


Na het koningsschieten 2017 zijn leden van schutterij aan de slag gegaan met de verbouwing van de grote zaal van het schutterslokaal. Eerst werd deze uitgeruimd en vervolgens zijn de ondersteuningsbalken van de wand vervangen. Daarnaast is de (versleten) houten vloer uitgebroken, om deze te kunnen vervangen voor een betonnen vloer.

Daarna zijn de nieuwe ondersteuningsbalken geplaatst, de ondegrond gelijkgemaakt, een isolatievloer neergelegd en de betonvloer gestort. Vervolgens is er begonnen met het vervangen van de zijwand, waarbij de oude zijpanelen en ramen zijn vervangen door nieuwe ramen en wandpanelen.

Na de grote aanpassingen aan de wanden en de vloer is ook de renovatie en verbouwing van het opberghok voor de instrumenten van de schutterij en het percussion orkest voltooid. De instrumente kunnen nu in een aparte ruimte veilig worden opgeslagen wanneer er andere activiteiten plaats vinden in de grote zaal.

Op dit moment zijn de werkzaamheden buiten gestart om het terrein klaar te maken voor de oud-ijzer opslag, die afgeschermd achter een afrastering wordt gemaakt. De hekken zijn hierbij geplaatst en vervolgens zal er nog bestrating worden aangelegd op de container te kunnen plaatsen.

Deze werkzaamheden zijn allemaal door de vrijwilligers van de schutterij uitgevoerd. Door de week wordt er door de donderdag ochtend ploeg gewerkt en wanneer er grote aanpassingen nodig zijn wordt hierbij ook meegeholpen door andere leden van de schutterij.

Fotoverslag - laatste update 30 oktober 2021...


 

   © Schutterij St. Michaël - laatst bijgewerkt: 14 juli 2024