STARTPAGINA |  ACTIVITEITEN |  SCHUTTERIJ |  DRUMBAND |  PERCUSSION ORCHESTRA |  SPONSORS / V.O.S. |  CONTACT
MENU
 Informatie
 Historie
 Uitslagen
 Jaarlijkse activiteiten
    - Algemene beschrijving
    - Verslag
   INFORMATIE DRUMBAND
 


Naast de schutters wordt de schutterij ook gevormd door een drumband. De drumband is een onderdeel van de schutterij die voor de muzikale begeleiding zorgt bij het deelnemen aan schuttersfeesten of andere gelegenheden.

Kinderen kunnen via de schutterij persoonlijke muziekopleiding (percussie) krijgen. Als zij voldoende lessen hebben gehad kunnen ze ook aan de repetities met de drumband meedoen om vervolgens te kunnen deelnemen aan geuniformeerde evenementen.

Daarnaast is het ook mogelijk dat zij doorstromen naar het Percussion Orchestra Ool voor een verdere muzikale ontwikkeling. In dit orkest kunnen leden verder uitgroeien in tot het beheersen van een van de volgende muziekinstrumenten: grote trom, tenor- en concerttrommen, klokkenspel, xylofoons, marimba's, vibrafoons, concertpauken, bongo's, conga's, bekkens, drumstel en een uitgebreid scala aan effectinstrumenten.

Op donderdag zijn tussen 19.30 en 21.00 uur de repetities van de drumband en het percussion orkest in onze accomodatie "De Tump" aan de Broeveeweg 99 te Ool. Ben je geinteresseerd in het volgen van muziekles of wil je zien wat de drumband of percussion orkest je te bieden heeft, loop dan gerust op woensdag eens binnen om een repetitie te volgen.











   © Schutterij St. Michaël - laatst bijgewerkt: 14 april 2024