STARTPAGINA |  ACTIVITEITEN |  SCHUTTERIJ |  DRUMBAND |  PERCUSSION ORCHESTRA |  SPONSORS / V.O.S. |  CONTACT
MENU
 
 Archief
 
 
 
 
 
 
 
   KONINGSCHIETEN 2018 SCHUTTERIJ
 


Op zondag 16 september hield de schutterij het jaarlijks Koningsschieten. 's Morgens werd vanuit schutterslokaal de Tump vertrokken naar de kerk voor het bijwonen van de H. mis. Deze mis werd muzikaal opgeluisterd door Percussion Orchestra Ool onder leiding van Roy Derix.

Na afloop van de mis werd d.m.v. kanonschoten een ere-groet gebracht aan onze overleden leden. Bij café Hendriks werd vervolgens een korte pauze ingelast alvorens de tocht naar Ool weer aanvaard werd. Bij clublokaal café Kanters werd door de vereniging deelgenomen aan een de koningsbrunch. Na afloop van de brunch werd het ons koningspaar Lonneke Faessen-Hanewald en Roy Faessen thuis afgehaald op de Sint Michaëllaan. Vervolgens werd er een korte stop bij Oolderhof gehouden alvorens naar het schutterslokaal de Tump te vertrekken.

Na de openingswoorden van voorzitter Wilbert Poulussen, wethouder Frans Schreurs van de gemeente Roermond, Beschermheer Michiel Smals en Deken Rob Merkx, konden de wedstrijden beginnen van het koningsschieten. Lon Poulussen is de nieuwe koningin en met 16 jaar de jongste schutterskoningin van de schutterij. Bij het jeugdschieten met de luchtbuks ging de titel jeugdkoning naar Siem Bertjens en jeugdkoningin naar Kate van Cruchten. Bij de burgers werd de titel gewonnen door Jürgen Schorn.

Volledig fotoverslag...
   © Schutterij St. Michaël - laatst bijgewerkt: 14 april 2024