STARTPAGINA |  ACTIVITEITEN |  SCHUTTERIJ |  DRUMBAND |  PERCUSSION ORCHESTRA |  SPONSORS / V.O.S. |  CONTACT
MENU
 Jaarlijkse activiteiten:
   - Koningsschieten
   - Dorpsschieten
   - Ool Muzikaal
   - Havenfeesten
 
 Eindjaarstreffen
   ACTIVITEITEN - MUZIKAAL EINDEJAARS TREFFEN
 

29 december 2012 - Muzikaal Eindejaarstreffen


In plaats van het jaarlijkse nieuwjaarsconcert organiseerde de schutterij dit jaar een muzikaal eindejaarstreffen. Tijdens dit treffen werd opgetreden door het Percussion Orkest Ool, Hannen & Alt en de Reutjeser Muzikanten. De toegang tot deze avond is gratis.

Traditiegetrouw organiseert schutterij Sint Michaël uit Ool bij het inluiden van het nieuwe jaar een concert. Dit jaar wordt het concert gegeven op zaterdag 29 december in het schutterslokaal Tump, Broekveeweg 99 (hoek Oolderweg/ Broekveeweg) Ool.

Het Percussion Orchestra uit Ool, zanggroep Hannen en Alt uit Roermond en de Reutjeser Muzikanten uit Sint Odiliënberg zorgen voor de muzikale invulling van deze avond. Deze groepen staan garant voor mooie muziek en zang en zullen de toehoorders op deze avond ongetwijfeld in de juiste oudejaarsstemming brengen.

De opening van de avond zal gebeuren door Wilbert Poulussen, voorzitter van Schutterij Sint Michaël, onder het genot van een welkomstdrankje. Tijdens het concert wordt een hapje geserveerd.Het progamma van deze avond ziet er als volgt uit:

20.00 Ontvangst

20.15 POO opent de avond

20.30 Hannen & Alt

21.00 POO met Hidden voices

21.15 POO

21.45 Reutjeser Muzikanten

23.00 Einde muzikale optredens.
   © Schutterij St. Michaël - laatst bijgewerkt: 22 mei 2022