STARTPAGINA |  ACTIVITEITEN |  SCHUTTERIJ |  DRUMBAND |  PERCUSSION ORCHESTRA |  SPONSORS / V.O.S. |  CONTACT
MENU
 Jaarlijkse activiteiten:
   - Koningsschieten
   - Dorpsschieten
   - Ool Muzikaal
   - Havenfeesten
 
   DORPSSCHIETEN SCHUTTERIJ
 


Zondag 23 juli 2017 - jaarlijkse "Dörpssjöttersfees".


Na het geweldige succes van het dörpssjöttersfees van afgelopen jaren, organiseert de schutterij het dorpschieten dit jaar op zondagmiddag 23 juli. De organistatie nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze schietwedstrijd met de zware (OLS) buks.

Het dörpssjöttersfees is een jaarlijkse schietwedstrijd voor verenigingen, bedrijven, families, vrienden etc. Vanaf 14.00 uur kan worden gestart met het inschieten. Het schuttersfeest vindt plaats op onze schietlocatie "De Tump" aan de Broekveeweg 99 te Ool.

Er wordt geschoten in teams die bestaan uit 6 of 3 personen. Betaling contact bij opgave/afhalen van de schietkaart. In een zestal mogen maximaal 2 actieve schutters en in een drietal 1 actieve schutter worden opgesteld en dienen minimaal 16 jaar oud te zijn. Onder een actieve schutter wordt verstaan een persoon die lid is van een schutterij en waarvan de betreffende schutterij over een geldige OLS-federatie bewijs van die persoon beschikt.

Voor jeugdige schutters bestaat de mogelijkheid om met de luchtbuks te schieten op de zogenaamde minihark. Ook hier kan in wedstrijdverband worden geschoten (individueel of drietal).

Aanmelding kan geschieden vanaf het aanvangtijdstip op het schietterrein. De kaartverkoop eindigt om 16.30 uur of zoveel eerder/later dan door de wedstrijdleiding wordt bepaald. Een half uur na beëindiging van de kaartverkoop zal er gestart worden met de kaveling. Het schieten geschiedt volgens de regelementen van de OLS-federatie.

Er zullen enkele aantrekkelijke geldprijzen ter beschikking worden gesteld, evenals een wisselbokaal (een "Um") voor het winnende zestal. Tevens vindt er een tombola schieten plaats, hetgeen betekent dat eenieder die drie punten schiet een lotnummer ontvangt. Voorafgaande aan de prijsuitreiking zullen de prijzen gekoppeld aan de lotnummers worden verloot.

Uitslag afgelopen jaar en fotoverslag van vorige Dorpsschieten.

   © Schutterij St. Michaël - laatst bijgewerkt: 14 april 2024