STARTPAGINA |  ACTIVITEITEN |  SCHUTTERIJ |  DRUMBAND |  PERCUSSION ORCHESTRA |  SPONSORS / V.O.S. |  CONTACT
MENU
 Jaarlijkse activiteiten:
   - Koningsschieten
   - Dorpsschieten
   - Ool Muzikaal
   - Havenfeesten
 
 Vogelschieten
 Eindjaarstreffen
   ACTIVITEITEN - OOL MUZIKAAL
 


18 maart 2017


Schutterij Sint Michael Ool en Buurtvereniging Sint Johannes Nepomucenus Ool organiseren op zaterdag 18 maart 2017 in schutterslokaal de Tump 4e Ool Muzikaal V.a 19.00 uur is er ontvangst onder het genot van een kopje koffie en een stuk vlaai. Vervolgens zal rond 19.30 uur gestart worden met de diverse muzikale optredens. Ook dit jaar is er weer voor een gevarieerd programma gezorgd .

Tijdens de pauze zal het startschot gegeven worden voor de renovatie van de Tump. Dit onder het motto de kogel is door de Tump.

Welke optredens zijn te verwachten deze avond:

Famfort:

FamFort bestaat uit vier vrouwen (Etty Willemse-Kemp, Mieke IJdema, Annette en Thea Sevriens) en een man, Naud Reyners, dirigent, componist en arrangeur. De naam FamFort is ontleend aan het nummer "Sterke Vrouwen" op muziek van Jetse Bremer. Dit was het nummer waar FamFort voor het eerst mee optrad tijdens het 20-jarig jubileum van Vocaal Ensemble Silhouet Roermond in november 2008. Dit optreden en ook latere optredens waren zo succesvol dat FamFort besloot het repertoire uit te breiden en in te gaan op de uitnodigingen die binnenkwamen. Het repertoire bestaat uit zowel Engelse, Nederlandse als Limburgse muziek van diverse componisten. Hilarisch, cabaretesk, swingend, maar ook stemmige luisterliedjes. Tijdens de concerten wordt het publiek meegenomen in een afwisselend programma, telkens aangepast aan de gelegenheid, met een vleugje humor, waarin bestaande pareltjes zich afwisselen met nieuw repertoire.

Percussion Ochestra Ool:

Deze muziekgroep is een onderdeel van schutterij Sint Michael en staat onder leiding van Roy Derix. Vanavond zult u verschillende soorten muziek horen welke zij ten uitvoer brengen.

Senioren Orkest Leudal:

Dit orkest staat onder leiding van Roy Derix. Dit orkest bestaat, zoals de naam al zegt, uit senioren. Het orkest is in 1994 opgericht onder supervisie van de Stichting Ouderenwerk Leudal en Thorner Kwartier als onderdeel van de toenmalige Stichting Welzijn. Sinds 1 januari 2012 is het orkest zelfstandig verder gegaan. De doelstelling van het orkest is tweeledig. Enerzijds om aan senioren met een muzikale achtergrond in de gemeente Leudal en omgeving een sociale activiteit aan te bieden waarin zij tevens hun hobby kunnen uitoefenen. Anderzijds om wij naar buiten toe aan verenigingen en instellingen die daar behoefte aan hebben een prettige muzikale tijdpassering te brengen door middel van concerten die wij op aanvraag verzorgen in Leudal en omstreken. Het doel van deze avond is een gezellig informeel muzikaal samen zijn voor iedereen.

Dit 4e Ool Muzikaal is voor iedereen gratis toegankelijk. We hopen u allemaal te mogen begroeten op zaterdag 18 maart in de Tump in Ool. Broekveeweg 99 in Ool (nabij Oolderhof).
   © Schutterij St. Michaël - laatst bijgewerkt: 17 maart 2019